Kурсове и обучения, предлагани на онлайн платформа от Професионал БГ

Курсове и Обучения предлага голяма гама професионални курсове включващи курсове за мотокар, курсове за багер, курсове за автокран, курсове за кулокран, курсове за заваряване

Курс за мотокаристи – начинаещи

Свържете се с нас

Имате допълнителни въпроси или искате да се запишете?

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем.

Група от обучаеми в курса за мотокар

Курсът за мотокаристи – начинаещи е за хора който нямат или имат малко опит. В обучението се преминава през теми за безопасност, поддръжка и практика в повече детайл. Това го прави чудесен дори са фирми който искат да намалят рискът от злополуки по време на работа. Като работодател се позовават на изискванията на Закона за условията на труд, за да могат вашите служители да бъдат задълбочено инструктирани. Възможни са допълнителни часове в обучението при допълнително заплащане. В краят на обучението се провежда теоретичен и практически изпит.

Курсът ще се опита да научи дори най-неопитните мотокаристи с повече практика. Едно от най-важните неща при управлението на мотокар е да се знае кога е неговата завиваща точка. При 4 колесните мотокари тя е при предните колела а при 3 упорните мотокари тя е преди започването на предната гума.

Обикновено в курсът за мотокар – начинаещи нашият преподавател ще обърне повече внимание на колегата който няма толкова опит, ако групата е смесена с опитни шофьори. Това в повечето случай не се налага тъй като повечето курсисти имат опит с мотокара като са го карали неправомерно преди започване на курса.

4.9/5 - (51 {оценки})
Към началото