Kурсове и обучения, предлагани на онлайн платформа от Професионал БГ

Курсове и Обучения предлага голяма гама професионални курсове включващи курсове за мотокар, курсове за багер, курсове за автокран, курсове за кулокран, курсове за заваряване

Курс за Мотокар

Свържете се с нас

Имате допълнителни въпроси или искате да се запишете?

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем.

опреснителен курс за мотокар

Необходими документи за записване

За курс мотокар

  • копие от диплома за завършено образование (минимум 8-ми клас)
  • копие от шофьорска книжка (ако имате такава)
  • медицинско удостоверение от личен лекар (да бъде записано, че може да се обучава за мотокарист)
  • 2 бр. снимки паспортен формат (можем да ви снимаме при нас)

Обучение за мотокар на ваша територия

Ние можем да дойдем до вашата фирма и да проведем обучението там. В този случай ние сме в състояние да предложим курса за мотокар с значително по-ниски цени. Заявете че искате оферта на цената  или ни се обадете на 02/ 97 44 777

Курсовете проведени във фирмата възложител имат допълнителният позитив, че хората се учат на самата машина която ще управляват по-късно,

Отговор на вашата оферта в работни дни в същият ден.

Курс за мотокар – цена

Нашите курсове за обучение на мотокар варират по цена и по местопровеждане, някой от нашите курсове за в София, Пловдив, Бургас, но също и в по-малки населени места можем да проведем курс стига да имате машината. Ние предлагаме най-евтиното обучение от 50лв. Този курс е проведен на ваш терен, провеждането на курса с няколко служителя наведнъж, Вие спестявате не само от разходите за обучение но и на работно време. Този вътрешно фирмен курс е възможен също и само за един човек. Освен това предлагаме курсове за начинаещи и напреднали. Вижте всички цени:

Колко време е валидността на моят сертификат за мотокар?

Сертификатът за мотокар е валиден 5 години. След като изтече сертификатът (почти), следвате курс за опресняване, за да използвате свидетелството  си. Сертификатът е валиден 5 години, тъй като изискванията за безопасност на инспекцията по труда и законодателството в областта на здравето и безопасността се променят. Освен това, знанията Ви за мотокар ще станат остарели или дори забравени. С опреснителния курс освежаваме знанията Ви, за да знаете точно как работи законодателството. Също така ви даваме практически съвети, за да можете ефективно и безопасно да работите с мотокарът. Обучението може да бъде проследено на вашето местоположение или на едно от нашите места за обучение.

Курс за мотокар – Вземете вашият сертификат за мотокар с цени започващи от 300лв.

Kursoveobuchenie.com разполага с широка гама от курсове и обучения за мотокари и различни високо повдигачи за бързо придобиване на вашият сертификат за мотокар. Например, можете да избирате от различните ни курсове като: курс с 1 час скорост; курс за начинаещи или комбиниран курс за високо повдигачи и мотокари. Цените на курс за мотокар включват учебни материали, теоретични и практически изпити и, разбира се, сертификат за мотокар. Нашата основна база е в София, но имаме представители в Пловдив, Бургас, Кърджали.

Тип на обучението за мотокар Ниво Цена
Напреднали
80 лв.
За начинаещи с шофьорска книжка
Начинаещи
300 лв.
За начинаещи без шофьорска книжка
Начинаещи
450 лв.
Във фирма възложител
Начинаещи / Напреднали
По договаряне
За хора с опит
Напреднали
270 лв.
Курс за мотокар на Английски
Начинаещи / Напреднали
400 лв.
Допълнителна практика за курс за мотокар за 1 учебен час
Начинаещи
50 лв.

Какво е мотокар?

Най-общо мотокарът е подемно-транспортна машина. Мотокарът е задвижван от двигател с вътрешно горене, но има и така наречените електрокар който са задвижвани от батерия. Двигателите могат да се дизелови или газови. В последните 10 години са се ползвали също бензинови, но вече те не са надеждни и са заменени. Според начина на ползване те биват разделени на ричтрак (високо повдигачи),  влекачи и ниско повдигачи. Има мотокари който имат специална способност като повишена проходимост и взривозащитени.
Машината използвана за курс за мотокар при нашите колеги от АЕЦ Козлодуй

Опреснителен курс за мотокар в рамките на половин работен ден

С нашият нов курс  спестите време и пари. С това обучение ние опресняваме свидетелстване на вашите служители за половин работен ден във вашата фирма. Това обучение за мотокаристи спазва изискванията наложени от Закона за условията на труд и Инспекцията по труда. След полагане на изпита ще получите свидетелство за правоспособност което трябва да се поднови след 5 години.

Цена: 80 лв.

Курс за мотокар във фирма възложител

Ако Вие сте фирма и искате да обучите вашите служители за това как да карат мотокар сте на правилното място. С ваше съдействие ще плануваме дата за обучение, Вие ще отделите вашите служители от работата им и те ще обърнат цялото си внимание към курсът за мотокар. Курсът продължава няколко дни с теоретичен и практичен изпит тогава служителите Ви ще получат сертификатите.

Цена: Заявете оферта

Курс за мотокар за начинаещи

За нашето обучение за мотокар за начинаещи не се нуждаете от никакъв опит с мотокар. Този курс на мотокари продължава 2 дни и завършва с теоретичен и практически изпит. През това време се разглеждат различни аспекти за мотокарът като безопасност и поддръжка на мотокар. След успешно полагане на изпитите ще получите сертификат за мотокар с валидност 5 години.

Цена: 300 лв.

Опреснителен курс за мотокар

Нашият опреснителен курс е предназначен за всеки, който има сертификат за мотокар, който изтича или вече е изтекъл. Този курс за мотокари отнема половин ден и се фокусира върху практиката. Освен това, вашите теоретични знания ще бъдат обновени и курса за мотокар ще бъде завършен с практически изпит след което Вие ще получите обновеното свидетелство

Цена: 80 лв.

Курс за мотокар за хора с опит

Ако Вие сте управлявали мотокар преди, но никога не сте били сертифицирани можете да го направите по нашата програма за хора с опит. Тя е по-съкратена от тази за хора без опит, но за сметка на това е по-евтина и по-кратка. В нея ще бъдете инструктирани за безопасните условия на труд, нормативни наредби и разбира се практическото обучение включващо всички важни и правилни маневри.

Цена: 270 лв.

Курс за мотокар на Английски

Ако искате да се обучите за мотокар, но знаете само Английски език ние можем да предложим тази услуга. Нашите преподаватели имат възможност да направят индивидуална програма за вас тъй като повечето наши курсисти са от България. За записване ви трябва диплома за поне основно образование преведена на български език. Курсът продължава докато Вие успеете да преминете през практичния и теоретичен изпит.

Цена: 400 лв.

Разликата между мотокар и ричтрак (високоповдигач)

Мотокарът има три или четири колела и често се използва отвън. Ричтракът е много подходящ за складове, защото има по-малък кръг на завиване от мотокарът. В резултат на това често се използва ричтрак в складове с тесни коридори и много рафтове.Мотокарът е подходящ за шофиране на открито и поради това често има пневматични гуми или гуми от твърда гума. Мотокарът може да бъде оборудвано и с твърди полиуретанови колела.
4.8/5 - (136 {оценки})
Към началото