Kурсове и обучения, предлагани на онлайн платформа от Професионал БГ

Курсове и Обучения предлага голяма гама професионални курсове включващи курсове за мотокар, курсове за багер, курсове за автокран, курсове за кулокран, курсове за заваряване

Курс за Кулокран

Свържете Се С Нас

Имате въпроси или искате да се запишете за курс за кулокран?

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем.

курс за кулокран София

Необходими документи за записване

За курс за кран/вижки

 • копие от диплома за завършено образование (минимум 10-ти клас)
 • копие от шофьорска книжка (ако имате такава)
 • медицинско свидетелство от личен лекар (да бъде записано, че може да се обучава за куло кранист/ автокранист/ автовижка)
 • 2 бр. снимки паспортен формат
 • медицинско удостоверение от доктор психиатър, който да удостовери, че лицето е психически здраво

Курсът за кранисти е с продължителност 5 седмици. През тези 5 седмици Вие ще имате 110 учебни часа теория и 165 учебни часа практика по професията. В теоретичната част на курса Вие ще научите повече за устройството на машината, нормативни наредби, обслужването на товароподемни кранове и как да разчитаме технически чертежи. В практическата част на курс за кулокран Вие ще имате възможност да се научите как се кара кран. 155 часа ще бъде учебната практика, а 10 мото часа ще бъде практиката по управление на крана.

Обучението е проведено по програма съобразена и съгласувана с Министерството на образованието. Теоретичното обучение се провежда за момента в дистанционно обучение с раздадени от нас учебни материали, но съвсем скоро ще имате възможността да използвате нашата система за онлайн видео обучение. Системата ще има достатъчно интересни и образователни видео клипчета разработени от нас с който вие ще добиете добра информация за крановете, но същевременно няма да изпитвате скуката от четенето на дългите и полезни учебни материали.

Начин на провеждане:

 1. Теоретична част
  • Дистанционна – ще използвате нашата система за онлайн обучение
  • Присъствена – ще посетите нашият учебен център и ще присъствате на лекции
  • Самостоятелна – ще ви дадем учебни материали който ще можете да прочетете по времето на задължителните теоритични часове
 2. Практична част
  • На наша машина или при машината на фирмата възложител – Ние разполагаме с необходимото оборудване за провеждането на курса. Управлението на кулокран бързо се схваща, но това не трябва да ни остава небдителни
Лицата който имат опит и могат да докажат, че са способни да работят с такава машина е възможно да преминат на “валидиране” на техните умения. Хората който имат опит и са завършили технически училища с изучаване на транспортна техника се обучават при преференциялни условия и цени.

За момента провеждането на курсове за кранове отнема повече време тъй като колегите в Инспекция Държавен и технически надзор трябва да спазват заложените от наредбата за обучение минимум брой часове от започване на курса до завършването.

Курсовете се провеждат групово с 4-8 човека. За записване в група посетете страницата ни за записване или се обадете на нашият телефонен номер.

За фирми, моля да посетите нашата страница За Фирми, там може да поискате оферта за най-добра оферта и цена.

4.7/5 - (107 {оценки})
Към началото