Kурсове и обучения, предлагани на онлайн платформа от Професионал БГ

Курсове и Обучения предлага голяма гама професионални курсове включващи курсове за мотокар, курсове за багер, курсове за автокран, курсове за кулокран, курсове за заваряване

Курс за Автовишка

Курс за автовишки - ножични и стрелови

Свържете се с нас

Имате допълнителни въпроси или искате да се запишете?

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем.

Двама човека качени в кофата на автовишка

Курс за автовишка – ножичен и стрелови тип е проведен по програма утвърдена от Държавната Агенция по Метрология и Технически надзор.В теоретичната част на курсът за автовишка обучаемият ще се запознае с Видовете на подвижни работни площадки, какво е тяхното предназначение, какво е тяхното устройство, какви са правилата за експлоатация, как да се поддържа автовишката и как да се ремонтира.

Допълнително в теоретичната част ще се запознаете с различни чести грешки при управлението и какво може да се случи в тези грешки. В практичната част на курс за автовишка Вие ще се запознаете с управлението на автовишката с товар и без товар. Ще се запознаете и с различните системи който са налични в модерните подвижни работни площадки. Допълнително вие ще добиете практически умения който ще имитираме реална работа с автовишката.

Категории за квалификация:

  1. Ножична подвижна работна площадка – тази квалификация се придобива по-лесно защото курсът е по-кратък поради простотата на машината.
  2. Стрелови тип работна площадка – за разлика от ножичната вишка този курс е по-продължителен и по-труден. Обучението има минимум брой учебни часове който са 60 учебни часа
Лицата който имат опит и могат да докажат, че са способни да работят с автовишка е възможно да преминат на “валидиране” на техните умения за по-бързо преминаване на курса. Хората който са завършили технически училища с изучаване на транспортна техника се обучават при преференциялни цени и условия.
Курсовете се провеждат групово с 3-4 човека.
 
За фирми, моля да посетите нашата страница За Фирми, там може да поискате оферта за най-добра оферта и цена.
  • копие от диплома за завършено образование (минимум 10-ти клас)
  • копие от шофьорска книжка (ако имате такава)
  • медицинско свидетелство от личен лекар (да бъде записано, че може да се обучава за курс за автовижка)
  • 2 бр. снимки паспортен формат
  • медицинско удостоверение от доктор психиатър, който да удостовери, че лицето е психически здраво
4.9/5 - (72 {оценки})
Към началото