Kурсове и обучения, предлагани на онлайн платформа от Професионал БГ

Курсове и Обучения предлага голяма гама професионални курсове включващи курсове за мотокар, курсове за багер, курсове за автокран, курсове за кулокран, курсове за заваряване

Курсове и Обучения

Свържете се с нас

Имате допълнителни въпроси или искате да се запишете?

Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем.

В тази страница може да намерите общ преглед на курсове и обучения предлагани от нас. Най-отдолу може да се пратите вашата информация и ние ще се свържем с Вас да уточним следващите стъпки за избраното от вас обучение.
   Курсът за мотокар и електрокар

E предназначен за хора който искат да добият допълнителна квалификация и да могат да управляват машината. Курсът е разделен на практическа и теоретична част. По време на обучението Вие ще се научите на безопасната работа с машината, как да ползвате мотокарът, правилната последователност от движения когато използвате мачтата и как да бъдете безопасни за вашите колеги в работната среда. Благодарение на практическата работа която ще получите по-време на курса ще добиете достатъчно умения, че да нямате притеснение за безопасността.

   Курс за пътно строителни машини

Е за част от професията по специалност “Пътностроителна техника”. В курсът Вие ще се научите да работите с пътностроителните машини – багер, челен товарач, булдозер, валяк и грейдер.

По време на курса ще преминете през теоретична и практична  подготовка която ще включи:

 • Стандарти за здравословни и безопасни условия на труд
 • Превантивна поддръжка
 • Правилни процедури за безопасна работа
 • Практика с машините

Курс за заваряване

Заваръчните курсове и обучения са предназначени за редица възможности: от начинаещи, които се нуждаят от основно заваръчно обучение, до опитни заварчици, които искат да развият специализирани умения.

Нашите нива на заваряване на ниво 1 са идеални за всеки, който иска да стане заварчик и е нов за заваряване, производство на метал, термично рязане и / или спояване и запояване.

Нашите курсове за заваряване на ниво 2 са насочени към всеки, който вече работи в индустрията, който иска да развие своите умения за заваряване и да усъвършенства кариерата си.

Нашите курсове за заваряване на ниво 3 са за опитни заварчици, които се нуждаят от валидация на техните умения и да преминат към сложни заваръчни работи и контрол на качеството.

   Курс за автокран

Този курс е предназначен за тези, които имат малък или никакъв опит с работа на автокранове. Курсът помага за установяването на добри работни практики за участника, като същевременно получава опит за работа в реално време.

Участниците ще проведат пред-оперативни проверки на хидравличните кранове. На всеки ще бъде дадена индивидуална инструкция относно основите на работа на крана и ще получи време за сядане, докато обработва празна и натоварена кука.

   Курс за автовишки

Обучението е задължително за работещите с мобилни работни площадки. Курсът за автовишки предназначен за нови и опитни оператори, които искат да получат сертификат или да актуализират предишните си умения и да подновят сертифицирането си. Съществуват значителни рискове за експлоатацията на машината, включително работа с обществеността и работа на височина, както и захващане сред останалите.

Този курс предоставя на курсистът опит, необходим за работа с различни видове мобилни повдигащи работни платформи. Нашите курсове и обучение са с практика на полигон.

   Курс за багер

Този курс за обучение на багери е предназначен да осигури на операторите на тежка техника солидна основа в

 • Стандарти за здравословни и безопасни условия на труд
 • Превантивна поддръжка
 • Правилни процедури за безопасна работа

Нашият сертификат за обучение на оператори за тежко оборудване за багери се състои от теория на класната стая, писмен тест и практически опит. Предоставено чрез мултимедийни презентации и интерактивна дискусия, съдържанието на курса се подсилва чрез работни книги и допълнителни материали. Има и възможност за онлайн обучение при курсът за багер.

   Курс за кулокран

Поставя операторите на правилният път бързо. Обширното 4 седмично обучение осигурява знанията и уменията да стане сертифициран оператор на кранове с обучение, което подробно описва всеки от предметите, необходими за тази професионална професия. Като бонус ще получите учебни материали който ще Ви помогнат да преминете изпитът от ДАМТН.

За една ниска цена имате възможност да получите квалификации и сертификати,
необходими за започване на работа и ще бъдете сигурни в вашите умения като оператор на кулокран.

   Курс за автомонтьор

Курсове за любители, автосервизът е оборудван с модерна техника, отлично обучен персонал и предлага европейско ниво на обслужване! Научете повече за ролята на автомонтьор в автосервиз. В този курс по автомеханика ще научите всичко за автомеханиката, електрониката и безопасността, както и ще разгледате основните процедури в магазина, теорията зад различни аспекти на автомобила и как работят автомобилните системи. С тези умения можете лесно да преследвате кариера като механик или техник на моторни превозни средства навсякъде по света! Така че, регистрирайте се днес и започнете да учите как да проверявате, поддържате и ремонтирате моторни превозни средства за нула време. Нашите курсове и обучения ще Ви научат как да сте истински механик.

   Курс за монтьор на енергийни съоръжения и инсталации

Работата на монтажника включва комплексни дейности, извършвани в променящи се условия, и изисква познаване на организацията на работа, използваните материали и инструменти, предназначението на крайния продукт и технологията на производствения процес. Монтажникът изработва елементи от инсталации и оборудване, сглобява и демонтира оборудване от готови възли, извършва монтаж и демонтаж на оборудване, инсталации и мрежи, участва в тестови инсталации и инсталации и извършва поддръжка (поддръжка и ремонт) на оборудване и инсталации, използвайки необходимите машини, инструменти и подемно-транспортна техника.

За една ниска цена имате възможност да получите квалификации и сертификати,
необходими за започване на работа и ще бъдете сигурни в вашите умения като монтьор на енергийни съоръжения и инсталации.

Необходими документи

За курс мотокар/багер/ПСМ/заваряване

 •  копие от диплома за завършено образование (минимум 10-ти клас)
 • копие от шофьорска книжка (ако имате такава)
 • медицинско удостоверение от личен лекар (да бъде записано, че може да се обучава за мотокарист/ багерист/ водач на пътно строителни машини/ заваряване)
 • 2 бр. снимки паспортен формат

За курс за кран/вижки

 • копие от диплома за завършено образование (минимум 10-ти клас)
 • копие от шофьорска книжка (ако имате такава)
 • медицинско свидетелство от личен лекар (да бъде записано, че може да се обучава за куло кранист/ автокранист/ автовижка)
 • 2 бр. снимки паспортен формат
 • медицинско удостоверение от доктор психиатър, който да удостовери, че лицето е психически здраво

За опреснителните курсове

 • Копие от съществуващо свидетелство за правоспособност
 • Медицинско удостоверение от личен лекар за курсът за който ще се обучите

 

4.9/5 - (48 {оценки})
Към началото