Kурсове и обучения, предлагани на онлайн платформа от Професионал БГ

Курсове и Обучения предлага голяма гама професионални курсове включващи курсове за мотокар, курсове за багер, курсове за автокран, курсове за кулокран, курсове за заваряване

Често Задавани Въпроси

Всъщност няма такова нещо като лиценз за мотокар. Обучените оператори получават сертификат за обучение, който често се нарича „лиценз“, и той се приема като доказателство за обучението на лицето при работа с мотокари.

Ако имате опит, но без официално обучение, курсът ще продължи около 2 или 3 дни, в зависимост от броя на хората, които правят курса. Ако нямате опит или обучение, очаквайте курса да продължи 3 дни за един човек, 4 дни за 2 души и 5 дни за 3 души.

Да, възможна е съкратена програма за хората с опит, за целта се провежда входен тест за знанията на курсистите и след това курсът се провежда със стандартен изпит по теория и практика по съкратена програма.

Опреснителен курс се прави на всеки 5 години.

Основният фактор относно този въпрос е дали мотокарът ще премине повече от 1 км. Ако ще преминете повече трябва да регистрирате мотокарът като превозно средство или да го качите на ремарке.

Да, операторите на палетни колички трябва да преминат през курс за управление на палетни колички.

4.9/5 - (73 {оценки})
Към началото