Професионални курсове

Нашите инструктури са специално квалифицирани да провеждат нашите курсове поради тяхното образование и отдаденост.

Учебни програми

Учебните програми който имаме за нашите курсове са одобрени от МОН. Нашите курсисти винаги остават впечатлени от детайлите в тях.

Практическа работа

Курсовете който ние предлагаме са с реално обучение и с достатъчно време практическа работа, така че да сте се научили.

Години опит

Ние сме преминали през много усъвършествания, за да достигнем нивото на което сме днес, благодарение на обратната връзка с нашите клиенти.

Обучение на мястото на възложителя

Ние знаем, че обучението при Вас би било по-удобно за изпълнение, за това сме подготвени с необходимите средства за обучение: проектор, бяла стена и учебни материали

Бързи Курсове

За нас е топ приоритет да проведем курсовете възможно най-качествено и бързо. Затова ние сме готови с издаването на документите веднага след последният практически урок.

 

   Курсът за мотокар и електрокар е предназначен за хора който искат да добият добълнителна квалификация и да могат да управляват машината. Курсът е разделен на практическа и теоритична част. По време на обучението Вие ще се научите на безопасната работа с машината, как да ползвате мотокарът, правилната последователност от движения когато използвате мачтата и как да бъдете безопасни за вашите колеги в работната среда. Благодарение на практическата работа която ще получите по-време на курса ще добиете достатъчно умения, че да нямате притеснение за безопасността.

Нашите проекти

Обучение за кран при Луфханза

Обучение при Lufthanza

Курс за мотокар при carlsbergШоу в Складът

Постижения

Ние се гордеем с всеки курс, който сме направили. Много се разраснахме с годините на работа.

0 +

Щасливи Клиенти

0 +

Завършени обучения

0 +

Обучени Курсисти

Към началото